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da Viotti creiamo

i nostri menù

appetizers

€ 14,00
Sash of fassone beef, toasted bread, sweet and sour spring onions, cream of zucchini and mint.

€ 12,00
Pink veal kidney cooked at low temperature with tuna sauce.

€ 14,00
Marinated beet carpaccio, pink shrimp, burrata cheese, and lime.

€ 12,00
Roasted artichoke, orange compote, pecorino romano cheese and hazelnuts.

first courses

€ 13,00
Tagliatelle with toma cheese fondue, grilled artichokes and candied orange peel.

€ 12,00
Eggplant risotto, tomato ristretto and ricotta salata.

€ 12,00
Meat plin with butter and sage.

€ 12,00
Potato dumplings with creamed asparagus, peanuts and crispy bacon.

HAMBURGER

ENRICO, the classic:

€ 12,00
VIOTTI artisan bun, 200gr fassone patty, salad, tomato.

ALBERTO, the dragon:

€ 14,00
VIOTTI artisan bun, 200gr fassone patty, salad , tomato, poached egg, ham and cheese.

MASSIMO, il maslè

€ 16,00
VIOTTI artisan bun, raw veal sausage, grilled taleggio cheese, radicchio and hazelnuts

STEFANO, the special:

€ 13,00
VIOTTI artisan bun, 200gr. fassone patty, salad, tomato, crispy bacon and cheese.

DANIELE, the vegetarian:

€ 12,00
VIOTTI artisan bun, round vegetable omelet, salad, sun-dried tomatoes in oil and pink sauce.

MATIAS, the insatiable:

€ 28,00
VIOTTI artisan bun XL, double fassone patty 500gr, double cheddar, double caramelized onion, double crispy bacon, radicchio and tomato julienne.

GIUSEPPE, the white:

€ 13,00
VIOTTI artisan bun, 180 gr chicken breast with corn flakes breadcrumbs, salad, tomato, saffron mayonnaise.

MASSIMILIANO, the gluttonous:

€ 17,00
VIOTTI artisan bun, double fassone patty 200gr, extra cheddar, salad, tomato and caramelized onion.

DEIV, the ninja:

€ 15,00
VIOTTI artisan bun, 200 gr fassone patty, stracciatella di bufala, friarielli and mirpoix of sun-dried tomatoes and capers.

main courses

LIGHT dish:

€ 15,00
Brown basmati rice, grilled chicken breast, vegetables, grana flakes.

€ 17,00
Cut of fassone 250gr.

€ 13,00
Deviled free-range chicken chunks in poppy seed crust.

€ 35,00
Fassone rib-eye steak 500gr.

€ 12,00
Stewed meatballs, mashed potato and pine nuts.

€ 17,00
“Pulled duck” Peking-style edamame and sweet potato.

salads

isabella:

€ 9,00
Valerian, radicchio, red apple, taggiasca olives, scamorza cheese.

gabriella:

€ 9,00
Green, tomato, tuna, mozzarella, red onion.

sara:

€ 9,00
greens, arugula, grilled potatoes, ham, radishes, goat robiola cheese.

rita 2.0

€ 9,00
green, grilled chicken, grana flakes, avocado, sun-dried tomatoes in oil and CJ's sauce.

Caprese

€ 9,00
tomato, buffalo mozzarella from Campania, oregano and basil

wines and drinks

RED WINE

Barbera:

”LA LEGGENDA” Vinchio Vaglio Serra. –  € 18,00 Bottiglia 

“I TRE VESCOVI” Vinchio Vaglio Serra  – €  19,00 Bottiglia – € 6,00 Calice

“LA VESPA” Cascina Castlet – € 20,00 Bottiglia – € 6,00 Calice

“COLLINA LA MORA” Azienda Agricola Crivelli –  € 22,00 Bottiglia – € 6,00 Calice

”HARMONIUS” Azienda Vinicola Caldera – € 20,00 Bottiglia

“BALMET” Sup. Azienda Vinicola Caldera – € 26,00 Bottiglia

“FREM” Azienda Agricola Scagliola – € 20,00 Bottiglia

“SOLITER” Azienda Agricola Pescaja – € 22,00 Bottiglia

“TASMORCAN” Elio Perrone – € 22,00 Bottiglia

“ALFIERA” Sup. Marchesi Alfieri – € 45,00 Bottiglia

“HOSTERIA” Cantina Castello di Uviglie – € 24,00 Bottiglia

GRIGNOLINO:

“RIDOLINO” Azienda vinicola Carlin de Paolo – € 19,00 Bottiglia

“LANFORA” Cantine Montalbera – € 22,00 Bottiglia

“E. VOLUTO” Azienda Agricola Marello – € 25,00 Bottiglia

BONARDA:

”MIE GIOIE” Vinchio Vaglio Serra – € 18,00 Bottiglia

DOLCETTO:

”COLOMBE’” Renato Ratti – € 22,00 Bottiglia 

RUCHE’:

”ClàSIC” Luca Ferraris – €  20,00 Bottiglia – € 6,00 Calice

“RUCHE’ DI CASTAGNOLE MONFERRATO” Az. Agr. Crivelli – € 25,00 Bottiglia 

“Laccento” Cantine Montalbera – € 28,00 Bottiglia 

“PREVOST” Azienda Vinicola Caldera – € 26,00 Bottiglia 

“OPERA PRIMA” Luca Ferraris – € 40,00 Bottiglia 

“RUCHE’ DI CASTAGNOLE MONFERRATO” Pierfrancesco Gatto – € 25,00 Bottiglia 

DOGLIANI DOCG:

”SAN LUIGI” Marziano Abbona – €  27,00 Bottiglia

NEBBIOLO:

”LIGABUE” Azienda Agricola Teo Costa – €  29,00 Bottiglia – € 7,00 Calice 

”OCHETTI” Renato Ratti – €  30,00 Bottiglia

“TERRE ALFIERI” Azienda Vinicola Carlin de Paolo – € 29,00 Bottiglia

“BALUMA” Azienda Vinicola Diego Conterno – € 35,00 Bottiglia

“ORBELLO” Azienda Vinicola Tenute Stella – € 27,00 Bottiglia

BAROLO:

“CAVIOT” Azienda Agricola Ca’ Viola – €  65,00 Bottiglia

BARBARESCO:

Produttori del Barbaresco. – €  50,00 Bottiglia

“LINTUITO” Cantine Montalbera. – € 58,00 Bottiglia

WHITE WINE

ARNEIS

“TERRE ALFIERI” Azienda Vinicola Carlin de Paolo – €  18,00 Bottiglia

”ROERO DOCG” Azienda Agricola Malvirà – €  18,00 Bottiglia – € 6,00 Calice

”LAMIANA” Azienda Agricola Teo Costa – € 19,00 Bottiglia 

”BLANGE” Ceretto – € 30,00 Bottiglia 

ALTALANGA:

Cantine FONTANAFREDDA – €  34,00 Bottiglia – € 8,00 Calice

“Oudeis” Enrico Serafino – € 40,00 Bottiglia 

VIOGNER:

“SENSAZIONI” Luca Ferraris – € 20,00 Bottiglia 

CHARDONNAY:

“A TAJ” Cascina Castlet – € 19,00 Bottiglia

“LA GAMBINA” Azienda Vitivinicola Fratelli Natta – € 18,00 Bottiglia

ROSES WINE

“FLEURY”Azienda Agricola Pescaja – €  20,00 Bottiglia

“L’ISOLA ROSATO” Azienda Agricola Hibiscus – € 35,00 Bottiglia

SWEET WINE

“VOLO DI FARFALLE” Azienda Agricola Scagliola – €  18,00 Bottiglia

BEERS

BIONDE:

AERO “Granda” apa gluten free 4,7% alla spina. – € 4,50  Piccola (0,20 cl)

– € 6,00 Grande (0,40 cl)

KLOE “Granda” lager 5% – € 5,50 (0,33 cl)

GHOSST “Granda” strong lager 8% – € 5,50 (0,33 cl)

ALTER NATIVE “Granda” fruit ipa 6,5% – € 5,50 (0,33 cl)

sweetch “Granda” blanche 4,7% – € 5,50 (0,33 cl)

ROSSE:

FLOOKE “Granda” amber lager 6,5% Piccola € 4,50 (0,20 cl)

– Grande € 6,00 (0,40 cl)

DANGEROUS “Granda” imperial stout 10% – € 5,50 (0,33 cl)

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